Skip to content

#7 Raziyah Farrington

Kuinka kauan olet pelannut koripalloa?
Aloitin neljän vuoden ikäisenä, eli kaikkiaan 21 vuotta.

Heikkoutesi ja vahvuutesi pelaajana?
Olen johtaja ja tuon johtajuutta kaikkialle missä pelaan. Tuon myös positiivista energiaa ja yhtenäisyyttä joukkueeseen sekä jaan kokemuksiani muille. Pelaajana olen lahjakas ja taitava näkemään mitä kulloisessakin tilanteessa vaaditaan. Haluan luoda positiivisuutta ympärilleni niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Olen uskonnollinen ja tarjoan toivoa, uskoa ja luottamusta kaikille ympärilläni oleville ihmisille.

Mitkä ovat Catzin vahvuudet tulevalla kaudella?
Meillä on lupaavia ja luovia pelaajia, sekä potentiaalia vaikka mihin, mutta se vaatii yhtenäistä panosta kaikilta. Valmennusryhmämme ja muut taustahenkilöt tekevät kaikkensa, että meillä olisi parhaat mahdollisuudet kasvaa joukkueena.

Mitä odotat tulevalta kaudelta omalta osaltasi ja joukkueelta?
Henkilökohtaiseksi tavoitteekseni olen asettanut liigan MVP-palkinnon. Haluan kehittyä pelaajana ja parantaa henkilökohtaisia taitojani, mutta myös verkostoitua Suomessa niin pelaajien kuin valmentajienkin kanssa. Joukkueen kanssa tavoitteenani on auttaa nuoria pelaajia kasvamaan ja kasvattaa heidän itseluottamustaan pelaajina. Haluan myös kasvattaa Catzin fanikuntaa ja voittaa Suomen mestaruuden!

Oletko taikauskoinen ennen peliä?
Olin aiemmin hyvin taikauskoinen, mutta ymmärrän, että se on pelkästään henkistä. Uskon rutiineihin ja rituaaleihin ennen ja jälkeen pelejä, sillä ne auttavat mentaalisen puolen kautta myös suorituskykyysi.

Mestarisuosikki?
Catz.

Mitä muuta teet kuin pelaat koripalloa?
Rakastan itsehoitoharjoitteita, eli meditoin, joogaan, luen, opiskelen uusia asioita ja käsitteitä. Rakastan ruokaa, joten kokeilen mielelläni uusia ravintoloita ja erilaisia reseptejä. Matkustelen mielelläni ja shoppailen. Yhtä kaikki, haluan osoittaa kiitollisuuttani luojalle ja elämälle, jonka olen saanut. Se on suuri siunaus!

Onko sinulla esikuvia?
Äitini ja isoäitini ovat supersankareitani. Koripallon puolella esikuviani ovat Candace Parker sekä Kyrie Irving.

Terveiset faneille?
Kiitos teille kaikille ja kiitos siitä, että uskotte meihin ja koko organisaatioon!

Catz Lappeenranta 2022—23 Korisliiga Promo 2022-23 - Lappeenranta, Finland - 02/10/2022 - ©Ville Vuorinen