Skip to content

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET

Tänä päivänä puhutaan siitä, kuinka vaikea ihmisiä on saada tekemään talkootyötä. Onko Catz poikkeus vai mistä johtuu, että aktiiviset koripallon ystävät, junnujen vanhemmat ja muut aktiivit ovat mukana järjestämässä edustusjoukkueiden turnauksia ja erilaisia talkoita lähes joka viikonloppu. Kyllä tässä seurassa talkootyötä tehdään! On kuitenkin hyvä muistaa, että Catz ei ole yritys vaan seura, jossa ei ole tarkoitus tavoitella rahallista voittoa vaan tuottaa laadukasta koripallokulttuuria. Se vaatii yhteistyötä pelaavien lasten vanhempien, valmentajien, yhteistyökumppaneiden ja hallituksen jäsenten sekä kaikkien seura-aktiivien kanssa. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiön avustus, joka on mahdollistanut joidenkin nuorten koripalloharrastuksen jatkumisen.

Yhteistyön muiden seurojen kanssa on äärimmäisen tärkeää. Yhteistyö LrNMKY:n kanssa on näyttäytynyt uudessa valossa tällä kaudella, kun Catzin korislähettiläs Maiju Virtanen ja LrNMKY:n toiminnanjohtaja Antti Avelin ovat pitäneet monille innokkaille koululaisille koristunteja jalkautuen Lappeenrannan alakouluihin. Lisäksi lokakuussa toteutui Catzin, LrNMKY:n ja OP Etelä-Karjalan yhteinen syyskorisleiri. Seillä jokainen pelaaja sai harjoitella oman taitotasonsa mukaisesti joko koripallon perustaitoja leikin varjolla tai pelaamiseen tähtääviä vaativampia harjoitteita. Toivottavasti jatkossa voimme koripallokulttuurin kehittämisen lisäksi seurana luoda hyvää urheilukulttuuria koko maakuntaan tekemällä yhteistyötä muiden seurojen kanssa osallistumalla perustason toimintaan ja mahdollisiin yhteisiin hankkeisiin, jotka mahdollistavat kulutasoltaan jokaiselle lapselle sopivan tavan harrastaa koripalloa.

Koripallon harrastajien onneksi koripallolla on hyvä noste maanlaajuisesti ja koen, että tässä seurassa toimiessa on oikeus olla aitiopaikalla sitä todistamassa.

Mukavaa ja toimeliasta kautta toivotellen,

Tiina Ihalainen