CATZ TV

CATZ – KAMERASSA: JELENA SOLOVJEVA

Jelena Solovjeva kertoilee koripallosta sekä elämästään ennen ja jälkeen urheilijanuraa. Solo kertoo myös näkemyksensä siitä miten tullaan hyväksi palloilijaksi.

 

 

Catz-kamerassa Mika Haakana

Päävalmentaja analysoi alkanutta kautta. Joukkueessa on paljon uusia pelaajia ja vie oman aikansa, että kaikki loksahtaa kohdalleen. Oman haasteensa harjoittelulle ja peluuttamiselle tuo se, että osa pelaa kahta sarjaa. Jokaisella pelaajalla on kuitenkin tärkeä rooli joukkueessa.

-Olemme pelanneet viimeisissä peleissä 30 minuuttia hyvää koripalloa, joten parempaan suuntaan ollaan menossa, totesi Haakana.

CATZ – KAMERASSA: TUULIA TIMO

Tuulia kertoi millaista oli muuttaa 16-vuotiaana Vimpelistä Tampereelle ja ottaa vastuuta itsestään ja miten pesäpallo on kuulunut ja kuuluu hänen elämäänsä. Lisäksi Tuulia muisteli viime joulukuista peliä Lappeenrannassa jolloin syntyi hänen toistaiseksi paras pistetulos Naisten korisliigassa. Videolla kuullaan myös ajatuksia tulevasta ViVe-Catz ottelusta.

 

Catz-EBT lehdistötilaisuus 2.11.2019

Lehdistötilaisuus Catzin ja EBT:n otteluun liittyen.

Catz-FoA 26.10.2019 huippuhetkiä

Catz kohtasi FoA:n lauantaina 26.10.2019 Lappeenrannassa. Videolta pääset tutustumaan ottelun parhaimpiin hetkiin!

Catz Kamerassa: Mari Kihlström

Catz Kamera haastatteli Mari Kihlströmiä 8.10.2019. Mari kertoo Catz Kameralle menneestä kesästä ja omasta terveydentilastaan sekä ylioppilaskirjoitusten sujumisesta.

Tutustu Marin vahvuuksiin koripalloilijana sekä hänen ajatuksiinsa hänelle uudesta puolustusvalmentajasta.

Urheilutalon remontti

 Catz Kamera piipahti Lappeenrannan Urheilutalon uudistuvassa palloiluhallissa työmaapällikkö Martti Lemisen kanssa 18.10. 2019

CATZ KAMERASSA: ROOSA KOSONEN

Catz Kamera haastatteli Roosa Kososta kauden alkaessa 2.10.2019. Tutustu Roosan mietteisiin Catz-kapteenin viitasta sekä edustusjoukkueen uudesta kokoonpanosta.

Roosa kertoo Catz Kameralle, kuinka hän sovittaa kahdessa eri sarjassa pelaamisen toisiinsa sekä mitä Koripallolähettiläs tekee.